Blog

2015. Március 11.

4 alapvető szabály az ütős névjegykártyához


4 alapvető szabály az ütős névjegykártyához

Ne feledd, saját névjegykártyád ugródeszka sikereidhez, új üzleti kapcsolataidhoz lehetőséget teremt!

Míg egy jó kivitelezéssel készült névjegykártya maradandó hatást kelt, ugyanakkor egy rosszul elkészített névjegy elvághatja jövőbeli kapcsolataidat, míg mielőtt kiépítenéd azt!

Nos, mitől lesz nagyszerű egy névjegykártya? Mondunk három tippet.

Legyen egyszerű!

Ahogy szól az örökérvényű mondás, a kevesebb néha több. A korábbi generációs névjegykártyák agyon voltak zsúfolva információval, széteffektezve a háttér, többször minden négyzetcentiméteren, de sok esetben a logó is és mondhatni ezzel a lényeg már el is veszett. Az igazi modern névjegykártya egyszerű, letisztult dizájnnal és a lényeges szöveges információt közli. Vannak olyanok is akik tényleg minimalista névjegykártyát preferálnak, azaz kizárólag nevüket, cégnevüket, logójukat, elérhetőségeiket és néha napján esetleg egy facebook elérhetőséget biggysztenek rá maximum. Így ezek adják a névjegykártya dizájnját. Nem is rosszul. Az évek során az emberek rájöttek, hogy sokkal ütősebbek ezek a letisztult dizájnnal rendelkező névjegykártyák, mint a 10 évvel ezelőtti agyon-giccselt parádéban sem állta volna meg a helyét névjegyek. Ne habozz hát hasonlóan tervezni vagy terveztetni névjegyedet! Ha nem megy magadtól, szóljál és segítünk Veled együtt megálmodni és kivitelezni névjegykártyádat! 

Tedd emlékezetessé!

Ne sajnáld rá azt a pici pluszt, hogy maradandót hagyj ott potenciális üzleti partnereidnél! A legjobb névjegykártyák már szikrát pattinthatnak egy beszélgetés megkezdése előtt, amint átadod. Sokszor a névjegykártyák fura anyagból is készülhetnek, ilyen például a fém, a fa vagy egy vastagabb kartonra nyomtatott névjegykártya. De nem kell ám azt gondolnod, hogy csak ezekkel az extrém kivitellel megáldott névjegyekkel lehetsz sikeres, ugyanúgy ütős lehet egy vastagabb papírra nyomtatott, matt fóliával felület kezelt, egyszerű dizájnnal elkészített névjegykártya is. Ezt még meg spékelheted sarokkerekítéssel vagy dombornyomással és kész is az útleveled üzleti sikereidhez. Garantált lesz a hatás, nekünk elhiheted! Lehet, hogy megéri ez a felár, de ha úgy gondolkozol, hogy ez egy befektetés most, melyet később aratsz le, akkor gyümölcsöző lesz vállalkozásod is!

Joseph Gornail a Fine Print NYC. alapítója mondta nagyon jól, aki egyszer egy neves divattervezőnek kreált egy névjegykártyát, melyre egy dombornyomott virág adta magát a dizájnt: „ Nem volt olcsó, nagyon nem. Szinte már őrülten magas volt a nyomtatás ára. Én akkor azt mondtam a divatgurunak: Ezzel a névjegykártyával már akkor jól jártál és bőven megtérül a ráfektetett pénzed, ha két öltönyt miatta sikerül eladnod. Mert ez a névjegykártya olyan benyomást fog Rólad sugározni, hogy egy milliárdos cég tulajdonosa vagy és komolyan fognak venni. Igen, így is lett!”

Az arculat visz minden!

Győződj meg, arról, hogy névjegykártyád a legjobb benyomást kelti Rólad és ezt hagyod ott magad után! Egy szokatlanul kivitelezett névjegykártya emlékezeted lehet, de ha az arculata nem passzol a céged brandjéhez, akkor cseszheted az egészet. Brandie Knox, a Knox Design Strategy kreatív igazgatója szerint többet árt, mint használna.

A dizájn minden elemének összhangban kell lennie és ki kell, hogy egészítse a céged arculatát. Szánj rá időt, hogy megtaláld a megfelelő betűtípust, színeket, logót –ha még nincs, melyek felépítik céged brandjét.

„Nincs is annál jobb, mintha van egy remek névjegykártyád, mely elindítja a beszélgetést egy találkozó során. Azt akarod, hogy egyedi legyen, ugye? De nyilván nem akarod, hogy olyan képet mutasson mely nem egyezik céged, márkád arculatával, filozófiájával.”-mondta Knox.

Az összhang a legfontosabb!

Alkoss korlátok nélkül!

A jó névjegykártyádhoz nem kell mélyen zsebbe nyúlnod! Válassz minket és nem fogsz csalódni. Névjegykártyáidat általunk tervezett, kivitelezett igényes csomagolásban szállítjuk. Azért, hogy se szállítás során, se később nem sérüljenek névjegyeid. De ahhoz, hogy ne csak az irodában védjük a sérülésektől névjegykártyádat, válassz névjegykártya tokjaink közül, melyet most ajándékba kapsz névjegykártya rendelésedhez!

Beszerzem most! 



< Vissza