Blog

2015. Június 24.

5 nyomós ok, miért a plakátot válaszd?


A plakát kiváló reklám eszköz valamennyi vállalkozás számára. Mind beltéren, mind kültéren használható, sokoldalúsága miatt számos helyet ad a kreativitásnak. A plakátok népszerűsége rohamosan növekszik azok körében, akik a nagyközönséget szeretnék megszólítani, nem hiába. A mai blogban 5 nyomós okot adunk arra, miért érdemes plakátban gondolkodnod.


1. Méret és tér
Van valami fontos mondanivalód? Háztetőkről kiabálnád szét? Helyezz ki plakátokat inkább! Számos méret közül választhatsz. A kültéri plakátok általában nagyobb méretűek, pont azért, mert nagyobb térben feltünőbb megjelenésre van szükség, de ha beltérre szeretnél, kisebb méretben is gondolkodhatsz.
A hatékony és eredeti üzenet megalkotása nem könnyű, de a plakát nagy mennyiégű kreatív teret biztosít számodra. Érdemes kihasználni!


2. A plakát tartós
A plakát tartós és megfizethető beruházás. Természetesen, mint minden esetben, itt is szükség van a hely körültekintő kiválasztására, óvni kell a plakátot, de ha odafigyelsz rá, hosszú távon szolgálni fog Téged és céljaid.


3. Élesség és minőség
A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy gazdag és egyedi színeket varázsoljunk plakátodra, melyen élesen kivehetők a formák, betűk. Nem kell attól félned, hogy a minőség veszélybe kerül! Számos nyomdagépünk áll rendelkezésedre, különböző papír típusok közül választhatsz, hogy számodra a legmegfelelőbb nyomatot hozzuk létre.


4. Interakció
Helyezd el a plakátot egy olyan területre, ahol az emberek aktívan részt vehetnek a felhívásodban. Függetlenül attól, hogy épp a buszra várnak a megállóban, vagy szórakoznak egy bulihelyen, a vásárlók szemügyre veszik a plakátokat csupán kíváncsiságból vagy unalomból is. Egy okos poszterrel azonnal cselekvésre, interakcióra hívhatod fel az embereket. Ez egy okos marketingfogás!


5. Ajánlatok és promóciók
A plakát hatásos módja a különleges ajánlatok vagy akciók promotálásának. Attól függően mely kört szeretnéd megszólítani, garantáltan sok emberhez eljut az üzeneted. Találj ki egy jó ajánlatot, mozgasd meg az embereket, és élvezd a gyümölcsét!

 

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba: rendeles@nym.hu
Legújabb nyomdai iparági híreinkért kövess bennünket!



< Vissza