Blog

2016. Június 10.

Business kártya bloggereknek: Minden, amire szükséged lehet!


A Business kártya valószínűleg a legjobb eszköz blogod offline népszerűsítéséhez. Konferenciákon, blogger-találkozókon, vásárokon megismerhetsz számtalan új írótársat, érdeklődőt, akik kapcsolatot kezdeményeznének Veled. Számukra a legjobb megoldás a Business kártya.

Íme, minden, amire szükséged lehet!

Mi szerepeljen a kártyán?

Kép

Tedd kártyádat személyesebbé egy fotóval, mely Téged ábrázol. A kép kiemeli névjegyed a többiek közül, a résztvevők számára jobban megjegyezhető válsz, ha egy arcot társíthatnak a névhez.

Blogod címe

Szeretnéd, ha ismernék a blogod címét, nem igaz?

Kapcsolattartási pontok

Add meg a lehetőségét, hogy felvegyék a kapcsolatot Veled, mint a blog írójával személyesen, akár e-mail cím, akár telefonszám formájában. Soha nem tudhatod, kik azok az érdeklődők, melyek aztán ajánlattal fognak bombázni.

Logó

A logó feltüntetése ugyanolyan fontos, mint a cím. Nehogy lemaradjon!

Név

A saját név feltüntetése, a képhez hasonlóan személyesebbé teszi a kártyát. Fontos lehet.

QR kód

A QR kód használatával gyorsan és egyszerűen rákereshetnek weboldaladra.

Közösségi média

Újabb lehetősége annak, hogy követőket szerezz magadnak: akár facebookon, tinderen, instagramon, bátran tüntesd fel! Tipp: használd fb.com-ot, a facebook.com helyett; rövidebb, mégis egyértelmű.

URL cím

Kártyád mindig tartalmazza blogod elérhetőségét. Mindig!

Hogyan tervezzem meg kártyámat?

Stancolt kártyák

Unalmas a megszokott téglalap alak? Ismered a stancolt kártyákat? Éld ki a kreativitásod!

Kifejező kártya

Fejezd ki magad és blogod a kártyád segítségével. Gondold át, vajon mi jut eszükbe azoknak, kik először veszik kézbe a kártyát: mivel foglalkozhatsz, milyen hangulatú a blogod, milyen személyiség vagy? Gondoskodj róla, hogy szerelem legyen első látásra ;)

Arculat és betűtípus

Mind szeretjük a mókás, egyedi arculatot, betűtípust nem igaz? Természetesen tartsd szem előtt az olvashatóságot és áttekinthetőséget, hiszen a kártya kisméretű.

Blogger Business kártya, mint jégtörő

A Business kártya fantasztikus jégtörőként is funkcionál. Még 2010-ben találkoztam egy bloggerrel, ki később egy konferencián már nem ismert fel. De amint elővettem a kártyámat, beugrott neki és felderült az arca. Soha nem tudhatjuk kivel futunk össze!

Anyaghasználat

Ahogy az arculat és forma, az anyaghasználat is lehet egyedi. Papír, fa, fém, műanyag? A lehetőségek tárháza végtelen!

Ellenőrizd az adatokat a kártyán

Minden rendelés esetében ellenőrizd az adatokat. Természetesen még nyomtatás előtt, de azt követően is, hogy kézhez kaptad. Rendkívül kínos, mikor rossz weboldalra irányít a kártyán szereplő URL cím.

Ne felejtsd el!

A kártyád Te magad vagy

A kártyád minden esetben a te működésedről ad visszajelzést. A kártyád Te magad vagy. Nemcsak pozitívan érintheted meg azokat, akik kézbe veszik, de negatívan is. Ne kövess el hibát a kártya tervezésekor!

Osztogasd!

Mindig legyen nálad megfelelő mennyiségű kártya. És szórd!

 

Kérdésed van? Keress Bennünket: www.nym.hu



< Vissza