Blog

2016. November 09.

Izgalmas design blog oldalak nem csak tervezőknek


1. Curioos

A Curioos elhozza Számodra a legizgalmasabb digitális műalkotásokat, feltörekvő illusztrátorok és tervezők munkáit szerte a világból. Ha nyitott vagy az új stílusok felé, itt biztos találsz magadnak valót.

2. BaubauHaus

A BauBauHaus a designerek mindennapi betevőjét adja, az illusztrációk, a fotózás, a divat és minden más egyéb művészeti ágban. Inspiráló, érdekes, csupán nézelődni is. Személyes kedvenc.

3. Design Clever

A Design Clever két feltörekvő grafikus, Jonathan Ring és Bethany Baker együttműködéséből született, nagy szenvedéllyel viseltetve minden iránt, ami a design-al kapcsolatos. Így létrehozták ezt az oldalt, hogy bemutathassák mindazokat az alkotásokat, amik inspirálják őket, és bemutathassák a tehetséges tervezők munkáit.

4. Design is Fine, History is Mine

A Design is Fine egy német előadóművész, Rea Riegel blog oldala: " Képzeld el a világot számítógépek nélkül, de tele kézműves és egyetemes kreativitással! Én a német design történelemből merítem az ihletet. Ez az én személyes könyvtáram. Akárki nyitott rá, gyűjtsön inspirációt és élvezze!"

5. Designers of Tumblr

A Designers of Tumblr egy gyűjtő blog, a legjobb illusztrációkat gyűjti be a platformról, folyamatosan frissülve. Ez egy remek hely, hogy mások munkáját is nyomon követhesd.

 



< Vissza