Blog

2016. Szeptember 12.

Kürtöld világgá molinón!


Ha üzeneted feltűnő és egyértelmű, a legjobb, ha a molinót választod, mint reklámeszközt.

Miért is a molinót válaszd?

  • kültéren és beltéren egyaránt használható
  • a legjobb minőséget garantáljuk, mind a vinyl/textil anyagát, mind a nyomtatás minőségét tekintve
  • hosszú élettartam
  • erős, strapabíró reklámeszköz

Pontosan mi is az a molinó?
A molinó a nagyformátumú reklámeszközök családjába tartozik, melyet igény szerint nyomhatunk 510 gr-os Frontlit vagy 610 gr-os blackout ponyvára, illetve 110 gr-os vagy 220 gr-os hurkolt PE-re (textil molinó).

A Frontlit ponyva hagyományos rugalmas, öntött ponyva anyag. Hasonló a teherautó ponyvához. Feltekerhető, kevésbé gyűrődik, élettartama 2-3 év.
A blackout (fényzáró) a Frontlithoz hasonló molinó anyag, de ennek fekete fényzáró réteg van a közepén. A fényblokkoló rétegnek köszönhetően a hátulról érkező fény nem halványítja a színeket. A másik pozitív tulajdonsága, hogy kétoldalon nyomtatható. Élettartama 5 év.


A hurkolt poliészter az egyik legnépszerűbb műanyag alapú, víztaszító és könnyű súlyú alapanyag. A hurkolt szerkezetének köszönhetően szél és fényáteresztő, nagy szakítószilárdságú, így kül-, és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.
Bújtató vagy ringli kiegészítéssel rúdra vagy kifeszítve szerelhető.

A nagyobb méretű hirdetések esetén már az épülethálókat ajánljuk. Az épületháló (szakmai nevén mesh háló) egy perforált (lyukacsos) PVC bevonatos textilanyag. Nagy méretnél (több száz, akár több ezer négyzetméter) az épületháló biztonságosabb megoldás, mert a légáteresztő anyag csökkenti a szél által okozott dinamikus terhelést. Az anyag 340 gr-os, 40 %-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, élettartama 5 év.

Bármilyen kérdésed, igényed van, keress Bennünket bátran: rendeles@nym.hu



< Vissza