Blog

2015. Február 16.

Névjegykártya színmenedzsment


Az első benyomás mindig meghatározó egy kapcsolat kezdetén, ezért az üzleti életben fontos szereppel bír a névjegykártya. Úgy, mint a többi arculati elem, a névjegykártya is a cég önkifejezésének eszköze; a későbbiekben ezzel fognak minket beazonosítani.

Nálunk számos kreatív megoldás közül választhatsz mind formai, mind az alapanyag, vagyis a nyomathordozó tekintetében. Ügyelünk arra és garantáljuk, hogy névjegykártyád emlékezetes legyen!

Mit is jelent ez valójában?

A legkorszerűbb nyomdatechnológiákkal dolgozunk. Fókuszban a színmenedzsment!

Ahogy egyre többet és többet nyomtatunk digitális gépeinkkel, úgy használódnak a benne lévő alkatrészek, kellékanyagok. A digitális lézertechnológia meghatározó elemei a nyomtató dobok, melyek a levilágításért felelősek, és a fűtőegység, mely a festék nyomathordózóba történő „beégetéséért” felel. Ha pörög a nyomtatás, pörög a példányszám is és velejárója, hogy csökken a képalkotó-, és fixáló egység élettartama. Ez bizony a nem megfelelő odafigyeléssel, karbantartással kihatással lehet nyomataink, így a kész névjegykártyánk minőségére. Olyan nyomatproblémákhoz vezethetnek, hogy csíkos, foltos, szemcsés lesz nyomatunk. Ezt egész egyszerűen folyamatos színkalibrációval, korrekcióval el tudjuk kerülni. Gépeink beépített spektrofotométerrel dolgoznak, operátoraink pedig folyamatos manuális színmérést végeznek a legkorszerűbb X-Rite által fejlesztett EyeOne spektrofotométerrel. Így a mi névjegykártyáinkon a teli fekete flekk is mindig homogén telítettséggel bír. A magenta mindig magenta szín lesz, mindegy, hogy digitális papírra, vagy kreatív médiára kéred névjegykártyáidat. Sőt, ha fóliázni szeretnéd névjegyedet, - hogy elegánsabb hatást érj el vele – nem lesz „halványabb” a nyomat képe. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött kizárólag a technológiához, digitális papírjainkhoz megfelelő fóliákkal dolgozunk.

Beszerzem most!



< Vissza