Névjegykártya anyagleadás

Csak a lentiek szerinti anyagleadás esetén nem számítunk fel szerkesztési munkadíjat

Formátumok:

Nyomdakész CMYK Composite PDF, Composite PostScript vágójelekkel. A minőségi végeredmény érdekében más formátumokat nem tudunk elfogadni.(Word, Excel, JPG, ...)

Szerkesztési méretek:

Vágott méret: A kész termék mm-ben meghatározott mérete, 90x50mm (szabvány méret), illetve 85x55mm(EU szabvány méret).

Kifutó méret: Az a grafikai terület, melyet méretre vágásnál vágunk le a grafikából. Minimum 3-5mm körben, nem tartalmazhat fontos grafikai elemet, képet, szöveget! A nyomdakész méret így, 96x56mm, illetve 91x61mm. 

Esztétikai margó: A vágott méreten belül az a terület, ahova nem kerülhet már érdemi információ, távolsága a lap szélétől minimum 4-4mm.A névjegykártya háttereként funkcionáló képnek vagy színnek a fentiekkel ellentétben a kifutó méret teljes szélességében kell megjelennie!

Színek, felbontás, betűtípusok

Névjegykártya szerkesztése során CMYK színeket használj. Ha az anyag RGB színtérben marad, a kész névjegykártya színei eltérhetnek a monitoron látottaktól. Javasoljuk, hogy már a szerkesztés megkezdése előtt állítsd be a CMYK színteret, mert az RGB színtérben elkészített munka színei a konvertálás közben módosulhatnak! A fájlban lévő összes betűtípus (font) legyen beágyazva vagy legörbítve. A felbontás minimum 300 DPI legyen. 

A tartalmi és nyelvtani hibákért, hozott anyagnál ill. a korrektúra elfogadása után nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Természetesen a szembeötlő, látványos hibákért azonnal szólunk :)

 

 

 

 https://www.high-endrolex.com/44
https://www.high-endrolex.com/44