Roll-up anyagleadás

Csak a lentiek szerinti anyagleadás esetén nem számítunk fel szerkesztési munkadíjat

Formátumok:
Nyomdakész CMYK Composite PDF, Composite PostScript vágó- és illesztőjelek nélkül. A minőségi végeredmény érdekében más formátumokat nem tudunk elfogadni.(Word, Excel, JPG, ...)

Szerkesztési méretek:
Vágott méret: A kész termék mm-ben meghatározott mérete, 850x2000 mm (szabvány méret).

Kifutó méret: 
Az a grafikai terület, melyet méretre vágásnál vágunk le a grafikából. Minimum 3-5mm körben, nem tartalmazhat fontos grafikai elemet, képet, szöveget! A nyomdakész méret így, 850x2050 mm.

Esztétikai margó:
A vágott méreten belül az a terület, ahova nem kerülhet már érdemi információ, távolsága a lap szélétől minimum 4-4mm.A névjegykártya háttereként funkcionáló képnek vagy színnek a fentiekkel ellentétben a kifutó méret teljes szélességében kell megjelennie!

Színek, felbontás, betűtípusok:
Roll-up tervezése során CMYK színeket használj. Ha az anyag RGB színtérben marad, a kész nyomat színei eltérhetnek a monitoron látottaktól. Javasoljuk, hogy már a szerkesztés megkezdése előtt állítsd be a CMYK színteret, mert az RGB színtérben elkészített munka színei a konvertálás közben módosulhatnak! A fájlban lévő összes betűtípus (font) legyen beágyazva vagy legörbítve. A felbontás minimum 300 DPI legyen. 

Színhelyes nyomtatás:
Mindenkor törekszünk a színhűségre, melyet a Tőled kapott minta (vagy színkód) segíthet, azonban a különböző színterek és hordozó anyagok sajátosságaiból adódó minimális eltérésre minden esetben számítani kell.

A tartalmi és nyelvtani hibákért, hozott anyagnál ill. a korrektúra elfogadása után nem áll módunkban reklamációt elfogadni. Természetesen a szembeötlő, látványos hibákért azonnal szólunk :)