Blog

2015. Augusztus 03.

Fantasztikus névjegy design


Te csak otthagytad az asztalon egy fontos találkozón, és óriásit durrant!


Manapság egyre kevesebben használnak névjegyet, köszönhetően az okostelefonok elterjedésének. Egyszerűbb az adatokat elmenteni a készülékben, és szükség esetén előcsalni. Ez igaz is. Ugyanakkor a névjegynek nem csupán adatközlő feladata van!


Egy szép, igényes, ötletes névjegykártya kiváló első benyomást kölcsönöz gazdájának - ezt garantáljuk - és segít abban, hogy emlékezetesek maradjunk partnereink számára. A szolgáltatási és értékesítési szektorban számos emberrel találkozunk napközben, sokan igyekeznek figyelmünket felkelteni, eladni portékájukat, és természetesen mi magunk is ezen szorgoskodunk, így ismerhetjük mindkét oldalt: mennyire könnyű elfelejteni 1-2 nappal, ne adj isten, héttel azelőtti megkereséseket - hiába lenne rá szükségünk utólag; és persze mennyire várjuk azt, hogy a mi megkeresésünkre is reagáljanak. Ezt mindenképp elősegíti egy különleges, maradandó névjegy!


Adunk néhány fantasztikus ötletet, amivel garantált a siker!

 

Egyszerű és professzionális

Ez a kártya viszonylag egyszerű, tiszta, a fényes elő- és hátlappal mégis ráirányítja a figyelmet a lényegre. A fröccsenés a névjegy élein és a logóban igazán ötletes figyelemfelkeltési módszer.
 

Az áttetszőség találkozása a színekkel

A különböző színű fóliapapírok párosítása érdekes hatást hoz létre.

 

Dobd fel valamivel a hagyományost!

A hagyományos névjegykártya is lehet különleges és egyedi, egy-egy kreatív ötlettel. Nem kell extravagánsnak lennie ahhoz, hogy tetszetős és maradandó legyen.

 

Elegáns formák

Szakíthatsz a megszokott formákkal. A névjegykártyáknak van egy bevett téglalap alakja, melyen fekvő, vagy álló pozícióban találhatók az adatok. Igazán szokatlan, ha a névjegy négyzet, vagy kör alakú. Érdemes elgondolkodni rajta...

 

Előkelő

A névjegy tartalmazhat extra elemeket is, akár egy hüvelyt, mely az előkelőség érzését erősíti. Ha ilyet kap az ember, izgatottan nyúl hozzá, akár egy ajándékhoz, vajon mi lehet benne?

 

Személyes és mókás

Ki mondta, hogy a névjegyeknek laposnak és statikusnak kell lenniük? Ez a pop up kártya mutatja, milyen üdítő és mókás lehet a névjegy egy kis kreatívitással.

 

Meséljen arról, ki is vagy!

Egyszerű grafikai elem felhasználásával beszédessé tehetjük névjegyünket, azon túl, hogy mutatja kreativitásunkat, igényességünket, azonnal láttatja mivel is foglalkozunk.

 

Játsz a különböző anyagokkal!

Kellő óvatossággal persze, de a különböző anyagok variálása is feltűnővé tehet egy névjegykártyát. Kis játék mind a szemnek, mind a kéznek.

 

Változatos névjegyek

Szórakoztató lehet, ha hasonló hangulatú, de különböző grafikájú névjegyeket osztogatunk.

 

Kézzel varrott logó

Ez sem egy mindennapi kártya!
A kézzel varrott logó, mint a címke a ruhákon, nemcsak megspórolja a logó helyét a kártyán, de érdekes kiegészítője is a névjegynek. Persze van benne egy kis plusz munka, de megéri!

 

2D-ből 3D-be

A kétdimenziós kártyák átalakítása háromdimenziós formává szórakoztató és interaktív módja annak, hogy kézbe vegyék és forgassák a névjegyet.

 

WOW!

Hát ez iszonyú menő!!! :)

 

Go green!

Vidám és zöld. Hát nem bájos?



< Vissza