Nyomdai Termékek

 

Nyomdai Termékek Reklámeszközök Reklámajándékok
Névjegykártya Roll-up Reklámtoll
Szórólap Plakát Póló és munkaruha nyomtatás
Katalógus Kirakatmatrica (Vinyl, One Way Vision) Reklámcsoki
Levélpapír, borítékok Molinó Bögre nyomtatás
Jegyzet tömbök Autófóliázás  
Mappa Autómágnes  
Címke Citylight plakát  
Naptár Épületháló  

 

 

Névjegykártya


Névjegykártya a legjobb áron. Mi az ami fontosabb az órádnál, a mobilodnál és az autódnál? Az ami téged képvisel az üzleti partnereidnél! Különleges jelentőséggel bír az első benyomás. Szinte az élet minden területén meg kell felelnünk, ha első találkozásra készülünk, de ez kiemelten fontos az üzleti életben. Oda kell figyelned az üzleti helyszín kiválasztására és stílusára, az öltözködésedre, a kommunikációdra és testbeszédedre és ugyan ennyire fontos a prezentációd során a nyomdai anyagaid megjelenése. Az első pozitív benyomás kialakításában fontos szerepet játszik a névjegykártyád. Legyen igényes a névjegyed és a mai trendeknek megfelelő. Magyarországon a legjobban elterjedt névjegykártya méret a 90x50 mm, míg a tengeren túlon a bankkártya méret 85x55 mm a használatosabb. Mi általánosan a vastagabb 350g-os digitális papírt használjuk, nem spórolva az alapanyag beszerzési árán. Kretív papírt is ajánlunk igényeidnek megfelelően, hogy legjobban tükrözze vállalkozásod értékeit. Sarokkerekítéssel kölcsönözz egyedi, stílusos külsőt névjegykártyádnak! Válaszd ki fóliáink (matt vagy fényes) közül a számodra leginkább hozzád illőt! Tartóssága mellé exkluzív külső társul. A vonzó külső mellett praktikus is egyben. Rendelj tőlünk és mi garantáltan eljuttatjuk hozzád a névjegykártyád 72 órán belül. Dobozban. Sértetlenül. Olcsón. Nincsen még grafikád? Hagyd a bóvli sablonokat, grafikusaink egyszeri 1 990 Ft+Áfa díjon elkészítik névjegy dizájnodat, melyen az adatokat ingyenesen cseréljük, legyen szó adatváltozásról vagy további kollégák névjegyéről. Kérdezz bátran és mi segítünk. Olcsó, de minőségi névjegykártyád grafikai szerkesztésében is segítséget nyújtanak grafikusaink.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Szórólap

 

A szórólap funkciója a mai napig fontos és hatékony reklámszerepet tölt be a piacon. Árban az online hirdetések még mindig nem tudták felvenni a versenyt, gondolj csak a Google Adwordsben kattintás alapú díjakra. Míg az internet a gyors és tömeges híráramlás felületévé válik, addig kidolgozott szórólapod hoszabb időre köti le olvasóját, így több lehetőséget biztosít terméked/szolgáltatásod bemutatására. Természetesen jól targetálva kihasználhatod mind az online (google, facebook, instagram) hirdetések, mind az offline nyomtatás erősségeit, jól kiegészítve egymást. Szórólapod grafikájába és marketing kommunikációjába fektetett munkád gyorsan megtérül, így nem érdemes elhanyagolni, hiszen egy jól kivitelezett grafikával ellátott szórólap is ugyan annyiba kerül, mint a hanyagul kivitelezett. Nagyon fontos a megfelelő alapanyag kiválasztása, a papír minősége, tapintása, illetve mérete alapján. Garantált minőséget biztosítunk, kizárólag amerikai és európai piacvezető nyomdagépeket használunk, melyek folyamatos szervíz háttérrel rendelkeznek, így nem akadály nállunk a kis- és nagypéldányszámok gyártása sem. Amennyiben elakadtál a grafikát illetően, grafikusainkkal gyorsan megtalálod a közöshangot, nem kockák :)

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Katalógus

 

Szolgáltatásaid/termékeid bővebb bemutatására a legexkluzívabb nyomdai termék a katalógus. Egy jól kivitelezett katalógussal képviselheted céged értékeit, ezért fordíts nagy figyelmet tervezésére. Lehet nagyobb, vagy kisebb terjedelmű a kiadvány, a standard méretek mellet, egyedi méretben is el tudjuk készíteni katalógusodat! Több oldalas kiadvány esetében segítünk kiválasztani a megfelelő kötési módot, mely lehet irkatűzés, ragasztókötés, cérnafűzés, fém - és műanyag spirálozás és kerülhet gyűrűs dossziéba, ez esetben fúrva, lyukasztva. Katalógus nyomtatásakor különböző felületkezelési módokat is választhatsz a borítóhoz, lehet matt/fényes fóliával, UV lakkozva vagy arany/ezüst préggel. Ne ijedj meg, ha tanácstalan vagy, minden esetben segítünk, hogy a fukciónak megfelelő gyártási paraméterrel kerüljenek hozzád katalógusaid. A katalógus grafikai tervezését is vállaljuk, kérd egyedi ajánlatunkat!

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Boríték

 

Egyedi boríték nyomtatást vállalunk, hogy cégedet maximálisan tudd képviselni ügyfeleidnél. Ha neked is fontos a jó megjelenés és a cégedről alkotott kép, akkor rendelj most levélpapírodhoz egyedi, saját arculatoddal ellátott borítékot. Több technológiát alkalmazva kis és nagy példányszámban is nyomtatunk borítékot legyen az száz vagy akár több ezer darab.Széles beszállítói körünknek köszönhetően több boríték méret és típus közül rendelhetsz, legyen az öntapadó vagy szilikon záródású, sima vagy ablakos boríték. Tudod, grafikai szerkesztésben segítségedre vagyunk!

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Levélpapír

 

Üzleti levelezésedben is törekedj az egységes, igényes megjelenésre. Használd arculati elemeidet levélpapírodon, ajánlati leveleken vagy számla/bizonylat hátulján is. Számlák nyomtatásakor az előre legyártott levélpapírt nagyon hatékonyan tudod használni további termékeid, szolgáltatásaid vagy kedvezményeid promójaként. Grafikai szerkesztésben is segítünk. Az általunk felhasznált technológiának köszönhetően saját nyomtatóddal tudod rányomtatni a változó adatokat az előre nyomott levélpapírokra, úgy hogy nem okozol kárt a nyomtatódban.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Dosszié, mappa

 

Dosszié és mappa a bizalomépítés legjobb tárgyii eszköze értékesítéskor, szerződéskötéskor, üzletitárgyaláson, bemutatón és prezentáció alkalmával. Természetesen nagyon hasznos és praktikus a dokumentumok tárolására. Egy egyedi ízléses mappa cégedet reklámozza hosszútávon is, mivel az emberek többsége elteszi és megtartja. Cégünk több stancformával (kivágószerszám) is renelkezik, így megspórolhatod ennek költségét is. A dosszékat minden esetben vastag kartonra nyomjuk, biztosítva a megfelelő tartását. Tartósságát továbbá kétoldali fólia bevonásával növeljük, mely lehet fényes vagy matt az arculatodhoz mérten. További felületkezelést is kérhetsz, legyen az arany vagy ezüst prégelés, akár egyes grafikai elemek lakkozása is. A mappákat igény szerint kivülről és belülről is nyomtatjuk. A mappa belső nyomtatásával további promóciós felületet kapsz.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Címke

 

Termékeid, szolgáltatásaid egyediesítését öntapadós címkék használatával oldahatod meg. Az árajánlat elkészítésekor egyeztetünk veled a felhaszálási felület anyagösszetételéről, az időjárás állóságáról (víztaszító címke, UV álló címke, beltéren alkalmazott címke) és visszaszedhetőségéről (sérülésmentes eltávolítható vagy eltávolításakor roncsolódó címke). Leszűkítve a számodra legmegfelelőbb címke alapanyagot és nyomtatási technológiát alkalmazzuk.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Roll-up

 

A Roll-up minőségi és legkedvezőbb árfekvésű kiállítási és promóciós reklámeszköz a számodra. Egyszerűen használhatod, felállításához szakértelem nem szükséges, így pillanatok alatt professzionális megjelenést kölcsönöz cégednek. A Roll-up állványt nagy méretben háttérként is használhatod. A szerkezet formavilága letisztult, működési elve egyszerű, jól bevált konstrukció. A banner nyomat a Roll-up alumínium testében feltekerve helyezkedik el, így kis helyet foglal és védve van a szállítás közben esetlegesen bekövetkező sérülésektől. A szerkezethez tartozó vászontáskával a szállítását könnyedén megoldhatod. A nyomat cseréjét műhelyünkben elvégezzük. A jó Roll-up nem csupán kiállítóeszköz, hanem egy átgondolt és kipróbált reklámstratégia fontos eleme. Praktikus, sokoldalú és kedvező áru reklámeszköz. Grafikai szerkesztésben segítünk, keress minket bátran.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Plakát

 

Plakát az ezerarcú reklámeszköz, használhatod rendezvényeken, irodádban, üzlethelységedben, vendéglátódban ... mindenhol megtalálható. Beltérre és kültérre, vízállót, UV állót és karc állót rendelhetsz. Rövidtávú kültérre kihelyezett promóciós plakátokra kékhátú plakátpapír alapanyagot ajánlunk. Maximális nyomtatható mérete függ a tekercses alapanyag szélességétől (100-160 cm), a tekercsek hossza (25-50 m). Az óriásplakátokat illesztéssel készülnek. Grafikai kivitelezésben keress minket. 

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Kirakatmatrica (Vinyl, One Way Vision)

 

Csomagold be az üzleted/irodád kirakatmatricával, így biztosan szem előtt leszel. Kirakatod matricázásához több anyagból is választhatsz. Vinyl matrica, mely lehet fényes vagy matt, igény esetén karc és UV védelemmel ellátott fóliával vonjuk be. One Way Vision, perforált avagy lyukacsos ablakfólia, melyet üzletek és irodák üvegfelületein használunk, a ragasztós oldala fekete színű. A fólián keresztül a sötétebb helyekre nem lehet belátni, kívülről takarást biztosít, míg bentről tökéletesen ki lehet tekinteni. Fedettsége 40%, 1,5 mm-es lyukakkal. Előnye, hogy nem teljesen árnyékolja le a üzletet, mivel a lyukakon fényszűrődik be a helyiségbe. További kirakat dekorációs anyagok a homokfúvott fólia, mely egy opálos tejüveg hatást biztosít, takarva az éles belátást az üzletbe. A betűkivágás akkor alkalmazzuk, ha egy adott formát, logót, szöveget szeretnénk feltüntetni az üvegfelületen. Víztiszta, áttetsző vinylre is tudunk nyomtatni, akár bevonva az egész kirakatot.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Molinó

 

Strapabíró, kül- és beltéren is használható reklámponyva, banner, banner, frontlit PVC. UV és csepp álló, jól tűri az időjárás viszontagságait. Molinó a legnépszerűbb megoldás a nagy ellenálló képességű alapanyagok között a reklámiparban. 510 g/m2 súlyú ponyvát használunk, melyet UV álló festékkel digitálisan nyomtatunk. Felhasználástól függően több konfekcionálást alkalmazunk, ringlizés, visszahajtás, ragasztás, bújtató, lógatható és keretbe szerelhető. Segítünk a számodra legmegfelelőbb kialakítást megtalálni.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Autófóliázás

 

Céges autódat használd mozgóreklámként, az egyedi megjelenés garantáltan figyelemfelkeltő. Ügyfeleid szemében növeld a céged presztizsét és szerezz új vevőket. Keress minket és segítünk megvalósítani az elképzeléseid.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Autómágnes

 

Az autómágnes kiváló reklámfelületet biztosít az autódon, ugyanakkor hasznos céglogó, vagy egyéb információs tábla feltüntetésére is. Flexibilis tulajdnoságának köszönhetetően a mágnesfóliát bármikor könnyedén eltávolíthatod, majd újra felhelyezheted. Jól tapad az autó karosszérijához, nem mozdul el nagy sebesség mellett sem. Az autómágnes felületét védőlaminálással óvjuk a káros környezeti hatásoktól (UV sugárzás, karcolások), így akár több éven keresztül is gondtalanul használhatod.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Citylight plakát

 

Napszaktól és évszaktól függetlenül szabadon reklámozhatsz kültéren vagy beltéren egyaránt. Kerülhet buszmegállókba, a gyalogosok és a forgalomban közlekedő autók közvetlen látóterébe. Átvilágítható reklámfelület, így a nap 24 órájában eredményes hirdetési forma. UV álló festékkel, magas minőségi kültéri alapanygokra nyomtatjuk, szabványos, vagy akár egyedi méretben is. A digitális tecnológiának köszönhetően akár kis példányszámtól.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Épületháló

 

Épületháló, más néven mesh háló, védőháló. Elsősorban kültéri felhasználásra javasolt reklámfelület. Homlokzati felújításkor fontos szerepet tölt be, az állványrendszereket eltakaró, nagy szakítószilárdságú, 
fény-és légáteresztő hurkolt védőháló. Digitális technoloógiával egy oldalon nyomtatjuk, UV álló festékkel, így élettartama akár több év is lehet.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Reklámtoll

 

Feliratozható, logózható toll. Cégek, vállakozások, iskolák, alapítványok részére golyóstollak logózását vállajuk. Termékpalettánkban megtalálhatod az egyszerűbb műanyag -, valamint az exkluzívabb fémtollakat egyaránt. Technológiából adódóan egy vagy akár több színnel is vállajuk a reklámtollaid logózását.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Póló és munkaruha nyomtatás

 

Feliratozható, logózható póló, munkaruha. Egyedi pólók logózását már kis példányszámtól vállajuk. Termékpalettánkban felnőtt, gyermek méret is megtalálható, több színben, környakas és galléros kivitelben. A pólók nyomtatása során több fajta tecnológiával dolgozunk, a kiválasztott grafikától, színtől függően a legköltséghatékonyabb megoldást nyújtjuk számodra minden esetben.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Reklámcsoki

 

Reklámcsokik logózása. Ajándékozd meg ügyfeleidet, kollégáidat reklámcsokival, a Te logód színeivel. Több féle ízben, méretben az egészen mini reklámcsokiktól a táblás reklámcsokik logózását is vállaljuk már 100 db -tól. Helyezd el ügyfélváróban, tárgyaláson, partnertalálkozón, vagy lepd meg vele kollégáidat, sikered garantált lesz, az biztos!

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu


Bögre nyomtatás

 

A reklámajándéktárgyak közül az egyik legnépszerűbb a bögre. A professzionálisan logozott bögréid mintái nem fognak lekopni, így évekig ott lesznek ügyfeleid konyhájában, szem előtt.

Hívd Jucit vagy írj: +36 20 779 5524 | rendeles@nym.hu

 

 

 

 

 

 

 https://www.high-endrolex.com/44