Blog

2017. Március 21.

Vászonképet Mindenkinek!


 

A vászonképek igényes, dekoratív díszei lesznek otthonodnak, hiszen megjelenésében egy festményre hasonlítanak, mégis kedvező áron, gyorsan elkészülnek, és még csak festői vénával sem kell rendelkezned. Bármilyen képet választhatsz témának: legyen az egy felejthetetlen nyaralás, örök barátság, szerelem, gyönyörű táj, vagy egy abasztrakt festmény.
Nagyon kedves és egyedi ajándék lesz szeretteidnek, de Te magad is élvezni fogod látványát, ha saját otthonodat dobod fel vele. 

 

Milyen képből lehet vászonképet készíteni?
Akár telefonnal készítetted, akár profi fotóról van szó, bármilyen kép felhasználható. Természetesen a homályos, foltos képek használata nem javasolt, hiszen az a falon sem mutat valami jól. A kép kiválasztásánál tartsd szem előtt, hogy ez egy 2 cm vastag fa keretre lesz felfeszítve, és a keret oldalára nem lesz kifuttatva az általad küldött kép, ez választásod szerint fehér vagy fekete lehet.

Hogyan tudod megrendelni?
Küldd el fényképedet e-mail címünkre, a rendeles@nym.hu -ra, mi visszaküldünk egy beméretezett nézőképet, melyet jóváhagyás után kinyomtatunk és már szállítjuk is.

 

Rengeteg cég foglalkozik vászonképekkel, miért is érdemes bennünket választanod?

  • profi, fotóminőséget kapsz brutál kedvező áron,
  • 48 órán belüli házhozszállítjuk az ország bármely területére,
  • nyomtatás előtt nézőképet küldünk, csak jóváhagyásod után gyártunk,
  • nincsenek rejtett költségeink: a vászonképeket vakrámára felfeszítve készítjük,
  • vászon nyomatainkat professzionális Canon grafikai és művészi plotteren készítjük.

 

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK HASZNÁLATA
Professzionális Canon művészi-, és grafikai tintasugaras nyomtatóval készítjük a vászonképeinket. Nem spórolunk a gyártás során a festékhasználaton! A legjobb minőségben, maximális képminőséggel és a hozzá megfelelő festékterheléssel állítjuk elő nyomatainkat az eredeti Canon image Prograf tintarendszerével. Így a sötétebb tónusok homogének és élesek lesznek, az apró részletek láthatóak, a szürkeárnyalatoknak köszönhetően pedig gazdag színvilágú! Kizárólag prémium minőségű Canon művészi vászon alapanyagokat használunk: 345 g/m2 tömegű, törtfehér, sav-, és adalékanyag mentesek.

 

A KIS MÉRET NAGY ELŐNYEI
Legyen az egy régi fotó, vagy egy telefonnal lőtt kép. De ha Facebookról szeded le, az sem gond! Garantáljuk, hogy a 20x20 cm-es MiniCan vászonképed tökéletesen pompázik majd az otthonod falán! A kis méretnek és súlynak köszönhetően nincs akadálya, hogy egy külföldi barátodnak küldd el ajándékba, esetleg ha épp meglátogatod, akkor könnyen magaddal vidd a csomagodban akkor is, ha repülővel utazol!

 

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA
Vászonképeinkre 24 hónap garanciát adunk! Ha pedig nem vagy elégedett, akkor küldd vissza a vászonképet és mi visszautaljuk Neked az összeget. Ennyire egyszerű, semmi rizikó.

 

MINDEN EGYES MUNKAFOLYAMATUNK „HANDMADE”
Valódi, szakemberek ellenőrzik manuálisan a beérkezett képek minőségét, így ha hibát észlelünk, azt jelezzük feléd és korrigáljuk. A vakrámát is saját kezűleg feszítjük és tűzzük törekedve a maximális minőségre. 
 

Használj ki Bennünket! 

Most 2 000 Ft+ÁFA/db áron juthatsz hozzá 20 x 20 cm-es vászonképedhez!



< Vissza